Info yogalessen

 

Power & Vinyasa
De yoga vorm die wordt aangeboden bij Flowerpower is een mix van Power en Vinyasa yoga. Deze vorm behoort tot de stroming van de Hatha Yoga en is afgeleid van de traditionele Asthanga Yoga. Het is een actieve vorm van yoga waar krachtige houdingen worden afgewisseld door middel van soepele overgangen. Dit zorgt voor een dynamische flow tijdens de lessen. Het lichaam wordt uitgedaagd om krachtige houdingen uit te voeren, focus te houden maar ook ontspanning te zoeken.

 


 

De lessen
De lessen starten altijd met aarden en gronden gevolgd door de zonnegroeten. Daarna volgt er een serie van staande, zittende en liggende houdingen. De les wordt afgesloten met de eindontspanning, de savasana. Wat ik belangrijk vind in mijn lessen is dat op ieder niveau meegedaan kan worden. Ik bied tijdens de les daarom ook verschillende opties aan. Ben je een ervaren yogi of juist een beginner? Meedoen kan op jouw niveau en tempo.

 


 

Actuele lessen
Woensdagavond van 19:30 – 20:30 uur @ Yoga You in Zwolle.
Meer info of proefles: https://www.yogayou.eu/rooster/

Donderdagavond van 19:00 – 20:00 uur @ Vital Palace te Zwolle.
Meer info of proefles: https://www.vitalpalace.nl/groepslessen/yoga/

 

 


Andere mogelijkheden
Bent u opzoek naar een yoga docent? Als zzp-er ben ik graag beschikbaar om lessen te geven op locatie. Als invaller of voor vaste momenten. Ook is het mogelijk om online lessen te geven voor uw bedrijf of organisatie. Stuur gerust een mail naar info@flowerpower-yoga.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.